Hankkeessa tuotetut materiaalit
- Satakunnan alueen vesivarat ja niiden hyödyntäminen
- Laatuvettä Satakunnasta – materiaalia yrityksesi tueksi
Ratkaisuja elintarviketeollisuuden parempaan hallintaan -webinaarin materiaalit, 6.11.2020:
Pääset lataamaan esitykset auki klikkaamalla esityksen nimeä.
- Vedenkäyttö ja sen haasteet elintarviketeollisuudessa, Tuotantopäällikkö Tauno Henttinen, Finnamyl Oy, teksti, kuvat
- Laatuvesi-projekti ja käyttöveteen liittyvien kustannusten hallinta, Martti Latva ja Noora Salonen, Vesi-Instituutti WANDER/Satakunnan ammattikorkeakoulu
- Vedenkäsittelyteknologian mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa, Patrik Rehn, Flootech Oy
- Elintarviketeollisuuden rasvanerotus jätevesistä, Asiakaspalvelupäällikkö Markku Kauppinen, Wavin Finland Oy
- Uuden sähkökemiallisen veden otsonointimenetelmän tuomat mahdollisuudet elintarviketeollisuudessa, CTO Petteri Jauhiainen, EOD Europe
- Veden (mikrobiologisen) laadun monitorointi, Kehityspäällikkö Esa Hämäläinen, Uponor Oyj
- Lämmöntalteenotto jätevedestä, Myynti-insinööri Antti Mattila, Finess Energy Oy
- Ultraääniteknilogian käyttö elintarviketeollisuudessa, Markkinointijohtaja Bo Malmberg, Altum technologies Oy
- Pintojen mikrobiologisen puhtauden monitorointi, CTO Juha Koivisto, CleanDet Oy
- Yhteenveto, Asiantuntija Pekka Maijala, Pyhäjärvi-instituutti
Viestintäetua vedestä -webinaarin materiaali, 22.9.2021:
Pääset lataamaan esitykset auki klikkaamalla esityksen nimeä.
- Viestintäetua vedestä, Toimitusjohtaja, Tiina Kontra, Viestintätoimisto Valoa
Vettä vastuullisesti – Elintarviketeollisuuden mahdollisuudet, 27.1.2022:
Pääset lataamaan esitykset auki klikkaamalla esityksen nimeä.
- Avaussanat ja Laatuvesi-hankkeen esittely, Puheenjohtaja Martti Latva, Tutkimuskeskus WANDER/Satakunnan ammattikorkeakoulu
- Vesivastuullisuus – yritysten vesiriskien hallintaa ja jaettujen vesihaasteiden ratkaisua, Erikoistutkija Suvi Sojamo, SYKE
- Elintarviketuotannon ravinnepitoiset jätevedet ja niiden käsittely, Tutkija Marja Lehto, LUKE
- Näkökulmia vesikiertojen sulkemiseen, Toimitusjohtaja Nuutti Lehtikuja, Teollisuuden Vesi Oy
- Yrityspuheenvuoro, Toimitusjohtaja Marko Lauraeus, Betulium Oy
- Yritysesittely, Toimitusjohtaja Henrik Westerhol, Christian Berner Oy
- Fast Microbiological Testing of Closed Food & Beverage Process Water, Channel sales manager Anna Whittaker, LuminUltra Technologies Ltd
- Elektroflotaatio ja sen käyttömahdollisuudet elintarviketeollisuudessa, Professori Martin Romantschuk, Helsingin yliopisto
Laatuvettä Satakunnasta – Laatuvesihankkeen loppuwebinaari, 14.6.2022:
Pääset lataamaan esitykset auki klikkaamalla esityksen nimeä.
- Laatuvesi-projekti ja työkaluja käyttöveden hallintaan, Puheenjohtaja, tutkimuspäällikkö, Martti Latva ja asiantuntija Noora Salonen, Tutkimuskeskus WANDER/Satakunnan ammattikorkeakoulu
- Laatuvettä Satakunnasta: viestintämateriaali yrityksesi käyttöön, asiantuntija Henna Ryömä, Pyhäjärvi-instituutti
- Vesijalanjäljen laskenta tomaatin kasvihuonekasvatuksessa, Julia Pihlavisto, energia- ja ympäristötekniikan insinööri
- Nevel Oy – Miten voimme tukea liiketoimintaasi, myyntipäällikkö Tero Leponiemi, Nevel Oy
- Lisää tehoa tuotantoon ja kasvatukseen veteen tuotetuilla nanokuplilla, teknologiajohtaja Petteri Jauhiainen, EOD Europe
- Ratkaisuja haasteellisten jätevesien käsittelyyn, toimitusjohtaja Anna Halinen, Huittisten Puhdistamo Oy
- Biokaasulaitoksen ja elintarviketeollisuuden kiertotalouskonseptit, laatuasiantuntija Miia Palovaara, Envor Oy
- Yrityspuheenvuoro, tekninen päällikkö Sami Räikkönen, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas Oy